SITUATIESCHETS


"Ik wil thuis volledig kunnen ontspannen samen met mijn gezin"

EEN VOLLEDIG HUISPROJECT


hypothetisch project

Onze klant heeft een grote woning en wil graag een domoticasysteem dat hem in staat stelt om optimaal te kunnen genieten van zijn film- en muziek collectie. Ook wil hij dat er een extra laag van beveiliging wordt toegevoegd.  Tot slot is er de wens een echte "wauw" factor te integreren.


HIERVOOR LEVEREN WIJ


  • Touchpanelen in elke ruimte
  • Een thuisbioscoop met 4K beamer en bioscoopstoelen
  • Door het hele huis een audiosysteem wat gekoppeld kan worden in "party mode"
  • IP-camera's welke vanaf de touchpanelen kunnen worden bediend en bekeken
  • Een intercomsysteem, aangesloten op de touchpanelen
  • Alles volledig aanstuurbaar via  iPhones en iPads
  • Het systeem herkent via bluetooth welke gebruiker zich waar bevindt en past hier de voorkeuren van de ruimtes op aan.
  • Door middel van verlichting-scene's kan elke ruimte elke gewenste sfeer krijgen.


WAT DIT IN DE PRAKTIJK BETEKENT


Onze klant heeft nu een huis dat zeer gemakkelijk en op meerdere manieren kan worden aangestuurd. Of de klant nu thuis is of aan de andere kant van de wereld, hij kan altijd zien wat er thuis gebeurt.


In zijn thuisbioscoop kan hij optimaal genieten van zijn films en muziek. Via onze slimme multimedia oplossingen heeft hij zijn volledige collectie tot zijn beschikking zonder dat zijn keuzes afhankelijk zijn van het format van de film de input van de beamer.


Geen geschreeuw meer door het huis om iemand iets te vragen. Het systeem herkent waar welke gebruiker zich bevindt en door de juiste persoon te selecteren op de intercom krijgen de gebruikers elkaar direct te spreken. Natuurlijk kan elke gebruiker ook een "privacy modus" aanzetten zodat deze eerst het gesprek moet accepteren.


Doordat het systeem weet welke gebruiker waar is kan elke ruimte de temperatuur en verlichting aanpassen aan de daar aanwezige gebruiker. Ook kan het systeem de verlichting en de apparaten uitschakelen wanneer een ruimte niet in gebruik is. Op deze manier zorgt het systeem ook nog  eens voor energiebesparing. Goed voor het milieu!