SFEER EN COMFORT


IN DE MIDDAG STAAT DE ZON ALTIJD PRECIES IN UW WOONKAMER, HEEL GEZELLIG NATUURLIJK MAAR OOK ERG WARM EN TOCH WEL WAT FEL. HOE FIJN ZOU HET ZIJN ALS AUTOMATISCH DE GORDIJNEN NAAR BENEDEN ZOUDEN GAAN? EN WANNEER DE ZON WEER UIT DE WOONKAMER IS AUTOMATISCH WEER OMHOOG?


Zaterdagavond, buiten is het wat koud. U zet een lekker glas wijn neer, uw partner neemt naast u plaats. U pakt uw touchpanel en selecteert de "Sfeer"-modus. De lichten dimmen, de gordijnen gaan naar beneden, de muziek begint uw favoriete "easy listening" playlist te spelen, de open haard gaat aan en alles wat u en uw partner nog maar hoeven te doen is ontspannen en genieten.


Met een domoticasysteem van Domotica Technologies kunt u sfeer creëren in uw huis. En sfeer is wat van een huis, een thuis maakt! Daarnaast kunt u ook kunt genieten van optimaal comfort door de kleine zaken automatisch te laten afhandelen. U hoeft niet meer op te staan als de zon naar binnen begint te schijnen. Geen moeilijke bochten meer om de open haard aan te krijgen. Een druk op de knop en alles wordt voor u geregeld. Zo kunt u zich bezighouden met wat écht belangrijk is. 


Wilt u liever een feestje vieren? Natuurlijk kunt u ook dat met een druk op de knop. Kies voor een "partymode" en uw huis wordt omgetoverd tot een perfecte mix van klasse, muziek, sfeer en gezelligheid. 

WIJ BOUWEN UW DROMEN, EN MEER!