ONZE VISIE OP ZAKELIJKE DOMOTICA

 


EFFICIËNTIE ALS KERNWOORD

HET WOORD DOMOTICA MAG DAN WEL "HUISAUTOMATISERING" BETEKENEN, MAAR DAT BETEKENT NIET DAT HET NIET OOK UITERMATE GESCHIKT IS VOOR OP KANTOOR.

 

Wie kent het niet, even een presentatie houden tijdens de wekelijkse vergadering. Keurig de presentatie op de laptop gezet en dan de laptop richting de collega's draaien want de aansluiting naar de TV doet het weer eens niet. De vergaderzaal is koud en de verlichting te fel. Uiteindelijk heeft niemand echt wat mee gekregen van de presentatie en iedereen verlaat ontevreden de vergaderzaal.

 

Wij maken domoticasystemen voor uw bedrijf die wél werken. Aansluitingen voor iedere beelddrager, of nog beter: gewoon draadloos uw presentatie op de TV of beamer laten verschijnen. Met gemak wisselen tussen verschillende bronnen en dat alles met een eenvoudige bediening zodat iedereen zonder problemen de zaal kan gebruiken. 

 

En wat dacht u van energiegebruik? Waarom de lichten laten branden als niemand gebruikt maakt van de zaal? Toegegeven, als u samen met u klant een donkere, koude vergaderzaal binnenloopt staat u minimaal al 1-0 achter op uw klant. Maar wat zou u er van zeggen als de verwarming 15 minuten voor aanvang van de vergadering vanzelf aangaat en deze op temperatuur brengt? En de verlichting 5 minuten van tevoren? Uw klant zal onder de indruk zijn en uw energieverbruik zal dalen!

 


Dat domotica perfect werkt in uw huis is logisch, maar hoe denken wij nou precies over domotica? Lees het hier:


Wilt u voorbeelden? Klik dan hieronder!