ONZE VISIE OP DOMOTICA


WIJ MAKEN UW LEVEN EENVOUDIGER

ER BESTAAN VERSCHILLENDE INTERPRETATIES VAN WAT DOMOTICA PRECIES INHOUDT. LEES HIER WAT DE ONZE IS


Wikipedia zegt het volgende:

"De integratie van technologie en diensten, ten behoeve van een betere kwaliteit van wonen en leven. Bij domotica draait het dus niet alleen om integratie van techniek en bediening in de woning, maar ook om de dienstverlening van buitenaf naar de woning".


Voor ons is domotica bovenal een middel om uw leven aangenamer te maken. Het doel is daarbij om kleine dingen van u uit handen te nemen zodat u zich alleen bezig hoeft te houden met wat echt leuk of belangrijk is. Een voorbeeld: met één druk op de knop uw woonkamer perfect in te stellen wat betreft geluid, verlichting, verwarming en beeldkwaliteit zodat u direct optimaal kunt genieten van uw film.


Domotica maakt het bijvoorbeeld ook mogelijk uw feest echt te laten knallen door in elke ruimte dezelfde muziek te laten spelen en de verlichting in precies de juiste stand te zetten.  En met de hulp van domotica maakt u van uw filmruimte een echte thuisbioscoop.


Domotica is voor ons dus veel meer dan alleen wat kabels trekken, TV's plaatsen of speakers aansluiten. Het is het intergreren van alle systemen in uw huis tot 1 perfect samenwerkend geheel. U wilt iets en met 1 druk gebeurd dat. Niet meer 10 verschillende afstandsbedieningen, gewoon 1 afstandsbediening (of smartphone, tablet, iPad, smartwatch, enz) en vanuit uw luie stoel alles in uw huis bedienen.


Wij maken volledig op maat gemaakte systemen zodat uw domoticasysteem past bij u, uw interieur en uw huis. Wij stoppen pas wanneer u geheel tevreden bent, daar doen wij het voor! 


Domotica is ook uitermate geschikt voor kantoren, lees hier hoe wij dat zien:

Wilt u een voorbeeld van een van onze projecten? Kijk dan hieronder!