Nieuws


U bent binnenkort welkom in onze demo woning!

Natuurlijk komen wij ook graag bij u langs, vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak bij u thuis.

Field is required
Field is required Incorrect email
Field is required
Field is required
Uw aanvraag is succesvol verzonden
Helaas is er iets fout gegaan, probeert u het nog eens

Wij komen altijd graag bij u langs met onze producten om te laten zien wat er mogelijk is. Echter, het is soms lastig in te schatten hoe iets zal bevallen als het daadwerkelijk geïnstalleerd is. Om die reden zijn wij vol enthousiasme begonnen met het inrichten van onze eigen demo-woning. Zo willen we u de mogelijkheid bieden om alles in een realistische omgeving te zien werken.

 

Op dit moment zijn wij hard bezig met de verschillende werkzaakheden, zoals het aanbrengen van elektrische gordijnen en zonwering, stemsturing, touchpanelen, verlichting en nog veel meer. Dit alles in een echte woning!

 

Natuurlijk zullen wij u via onze nieuwsbrief op de hoogte houden van de vorderingen van de bouw. Schrijf u nu in en u hoort meteen wanneer de werkzaamheden zijn afgerond.

 

Mocht u nu al kennis willen maken met de mogelijkheden van wat wij allemaal te bieden hebben kunt u natuurlijk contact met ons opnemen om een afspraak bij u thuis te maken.