Nieuws


Stream al uw video apparaten door uw hele huis

Kent u dat? U heeft een prachtige Blu-ray speler in uw woonkamer staan maar eigenlijk wilt u liever de film in bed afkijken. Of uw spelcomputer staat in de gameroom maar u wilt nu eens een keer met het gezin in de woonkamer gamen. Vroeger had u 2 opties:

 1) Uw apparatuur loshalen en verplaatsen naar de andere ruimte

2) Uw AV-installatie uitrusten met een grote en dure AV-Matrix en alle ruimtes hierop aansluiten.

Optie 1 is bij een mooie AV installatie natuurlijk geen optie. Optie 2 werd veel gebruikt maar hield in dat je voor ieder apparaat een nieuwe kabel moest trekken.

 

Crestron NVX

Crestron heeft hier nu een oplossing voor. Het Crestron NVX systeem. Een 4K streaming systeem waarbij het mogelijk is om met 1 apparaat zowel te zenden als te ontvangen! Al uw apparaten kunt u dus overal in uw huis gebruiken. Het enige wat u nodig heeft is een (bedrade) netwerkaansluiting.

De NVX modules zijn tevens uitgerust met een USB aansluiting waardoor u zonder (merkbare) vertraging uw spelcomputer of een ander apparaat kan gebruiken. 

Natuurlijk ondersteunt Crestron NVX 4K in de hoogste kwaliteit en zijn de signalen van begin tot eind beveiligd waardoor u onbezorgd kunt genieten van al uw audio en video.

Domotica Technologies adviseert u graag over het aanleggen van uw netwerk. Ook kunnen wij het Crestron NVX systeem volledig aanleggen, aansluiten en configureren.