FREELANCE

PROGRAMMEUR


UW BEDRIJF HEEFT EEN DOMOTICA PROJECT AANGENOMEN MAAR BESCHIKT NIET OVER EEN EIGEN PROGRAMMEUR OF U HEEFT TE VEEL PROJECTEN VOOR UW PROGRAMMEURS.


Onze programmeurs passen zich makkelijk aan de werkwijze van uw bedrijf aan. Gesterkt door ervaring en door het gebruik van open communitatie zorgen onze programmeurs  ervoor dat elk project een succes wordt. Onze programmeurs zijn flexibel in werkuren zodat ze perfect aansluiten op uw werktijden.

 

Mocht uw bedrijf nog niet ervaren zijn met domoticaprojecten dan kan een van onze programmeurs tevens ondersteuning bieden. Op die manier zorgen wij er samen voor  dat u en uw klanten 100% tevreden zullen zijn.

 

Onze programmeurs zijn ervaren met onder andere:

  • Crestron (CTI-P301)
  • Extron (o.a. Global Configurator Pro en Global Scripter)
  • Neets
  • BSS (Audio Architect en London Architect)
  • Atlona

 

Mocht u opzoek zijn naar een programmeur voor een specifiek merk of taal kunt u altijd contact met ons opnemen en vragen naar de mogelijkheden.

WIJ BOUWEN UW DROMEN, EN MEER!

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan


Voor dat u uw projecten aan ons toevertrouwd wilt u natuurlijk eerst weten met wie u te maken gaat krijgen. Vraag daarom nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

 

Wij lopen alle mogelijkheden met u door en leggen onze werkwijze uit. U krijgt een duidelijk beeld van wat u van ons kan verwachten en met wie u te maken zou krijgen.

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht. Onjuist e-mailadres.
Dit veld is verplicht.
Uw aanvraag is succesvol verzonden.
Excuus, er is iets fout gegaan.