BUITENBEDIENING


U KOMT THUIS, DE POORT GAAT AUTOMATISCH OPEN. DE BUITENVERLICHTING IS AL AAN ZODAT U MET ALLE GEMAK DE AUTO KAN PARKEREN. ACHTER U SLUIT DE POORT EN GAAT DE VERLICHTING ALVAST WEER UIT. U STAPT NAAR BINNEN EN BUITEN BLIJFT ALLEEN DE SFEERVERLICHTING BRANDEN.


Met een domoticasysteem van Domotica Technologies hoeft u nooit meer naar buiten om iets aan of uit te zetten. De poort opent met een druk op de knop of wanneer hij ziet dat u in de buurt bent. Wanneer de poort in de avond of nacht open gaat wordt de verlichting automatisch aangezet zodat u of uw bezoek gemakkelijk de weg naar de voordeur kan afleggen. 


Wordt er aangebeld dan kunt u op uw touchpaneel zien wie er aan de poort staat, en natuurlijk kunt u ze gelijk welkom heten.


Wilt u weten wat de waterwaardes van uw zwembad zijn? U kijkt gewoon even op uw touchpaneel en weet direct of u een duik kunt nemen. Heeft u liever een momentje in de jacuzzi? Met een druk op de knop zet u hem alvast aan en kunt u zich gaan omkleden, dan is hij gereed zodra u dat ook bent. 

WIJ BOUWEN UW DROMEN, EN MEER!