BEVEILIGING


EVEN IN DE TUIN KIJKEN, OF KIJKEN WIE ER AAN DE DEUR STAAT. HET ZIJN OPTIES DIE VANZELFSPREKEND LIJKEN BIJ EEN BEVEILIGSSYSTEEM MAAR VAAK TOCH LASTIGER ZIJN DAN U HAD GEDACHT. NIET WANNEER U UW BEVEILIGNSSYSTEEM KOPPELT AAN UW DOMOTICASYSTEEM.


Via het touchpaneel in de keuken kijken wie er aan de deur staat en gelijk de deur opendoen. Via de TV zien wat dat geluid was wat u op zolder hoorde, op uw iPad spieken waar er beweging is in uw woning of kantoor.  Dit zijn allemaal opties die u heeft door uw beveiligssysteem te koppelen aan uw domoticasysteem. 


Door uw beveiligssysteem te koppelen aan uw domoticassysteem maakt u uw huis of kantoor niet alleen veiliger.  U krijgt daarnaast ook een hoop nieuwe mogelijkheden die voor nog meer comfort én voor meer gemoedsrust zorgen. Domotica Technologies kan uw audiosysteem zo instellen dat wanneer het brandalarm afgaat al uw geluidsbronnen op stil gaan zodat u zeker weet dat uw gezin of  werknemers het alarmsysteem kunnen horen. Wij doen alle verlichting aan wanneer er een inbreker is gedetecteerd of laten juist alle verlichting knipperen om de inbreker te desoriënteren.


Met Domotica Technologies haalt u het maximale uit uw domoticasysteem en uw beveiligingssysteem.

WIJ BOUWEN UW DROMEN, EN MEER!