AUDIO/VIDEO AANSTURING


U NEEMT PLAATS OP DE BANK OM HET NIEUWS KIJKEN. U DRUKT OP DE KNOP "NPO 1", DE TV GAAT AAN, EVENALS DE VERSTERKER. DE VERLICHTING ROND DE TV WORDT GEDIMD, DE TV GAAT NAAR NPO 1 EN DE VERSTERKER GAAT NAAR EEN PRETTIG VOLUME. DAT ALLES MET MAAR 1 KNOP.


Met een domoticasysteem van Domotica Technologies is gedoe met uw audio/video systeem verleden tijd. U kiest het kanaal of de bron die u wil bekijken of beluisteren en het domoticasysteem stelt alle apparaten en bronnen op de juiste manier in. Zo hoeft u nergens meer over na te denken.


Ook kunnen we uw verlichting en gordijnen koppelen aan het domoticasysteem. Op die manier heeft u nooit meer de zon op uw TV.  De verlichting denkt automatisch mee met wat u wilt doen.


Bent u gek van audio? Ook dan kan Domotica Technologies u uitstekend helpen. Wij voorzien uw woning of kantoor van een prachtig geluidssysteem dat uitermate makkelijk te bedienen is en waarmee u optimaal kunt genieten van al uw muziek. Wij kunnen de muziek u laten volgen en/of multiroom audio verzorgen. Zo kunt u zelfs onder de douche, in bad of in het zwembad van de beste geluidskwaliteit veel plezier beleven.

WIJ BOUWEN UW DROMEN, EN MEER!